akcije
Obnova Srpske

Top Commerce je od samog osnivanja kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja. Zato smo nastojali ukupnom etikom svog poslovanja da ostvarimo poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripadamo. Kada su majske poplave pogodile našu zemlju, odmah smo se svim snagama i kapacitetima uključili u proces obnove. Baš kao nebrojeno puta do sada, tako smo i sada odlučili da pružimo podršku svim našim sugrađanima koji su pretrpjeli štetu u nedavnim poplavama.

Zato smo sa velikim zadovoljstvom zaključili ugovor sa Fondom solidarnosti za obnovu Republike Srpske za učešće u “vaučer modelu”. Učestvovanje u procesu Obnove Srpske još samo jedna od niza aktivnosti podstaknutih našom namjerom i htijenjem da svojim radom doprinesemo obnovi i oporavku nakon ove teške elementarne nepogode.

Nažalost, na hiljade ljudi u našem okruženju su pretrpjeli ogromnu materijalnu štetu zbog poplava. Ali omogućavanjem kupovine i na vaučere u Top Commerc-u, nadamo se da ćemo olakšati i ubrzati proces obnove kuća sa poplavama pogođenih područja.

Zato nas posjetite, jer Top Commerce se bavi proizvodnjom građevinskog materijala vrhunskog kvaliteta. Iz bogatog asortimana izdvajamo proizvodnju:

  • opekarskih proizvoda,
  • profila za suvu gradnju,
  • ovjesa za suvu gradnju,
  • fasadnih sistema i
  • dodataka za krovove.

 

Osim vlastite proizvodnje građevinskih materijala u cilju ponude kompletnih rješenja za obnovu vaših poplavljenih domaćinstava u maloprodajnoj i veleprodajnoj mreži nudimo proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača.

U Top Commerc-u imate na jednom mjestu široku ponudu najkvalitetnijih građevinskih proizvoda za obnovu kuća ali po veoma pristupačnim cijenama. A pošto smo aktivni i ponosni učesnici „Obnove Srpske“ sada sve najpotrebnije građevinske proizvode za obnovu vaših kuća možete kupiti i vaučerima!