o_nama

Top Commerce

Top Commerce je osnovan 01.09.2012. godine i za kratko vrijeme je postao lider kako na BiH tržištu, tako i na tržištima susjednih zemalja. Zahvaljujući prije svega vrhunskom kvalitetu proizvoda ali i konkurentnim cijenama naši proizvodi su uspjeli da se probiju i na najzahtjevnija tržišta širom Evropske unije. Top Commerce se bavi proizvodnjom građevinskog materijala vrhunskog kvaliteta. Iz bogatog asortimana izdvajamo proizvodnju:

  • opekarskih proizvoda,
  • profila za suvu gradnju,
  • ovjesa za suvu gradnju,
  • fasadnih sistema i
  • dodataka za krovove

Osim vlastite proizvodnje građevinskih materijala u cilju ponude kompletnih rješenja za sve vrste građevinskih aktivnosti u maloprodajnoj i veleprodajnoj mreži nudimo proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Top Commerce je operativan, fleksibilan i kompletan stručni sistem, organizaciono, kadrovski i tehnički u potpunosti opremljen da omogući realizaciju i najzahtjevnijih zadataka građevinskog stvaralaštva.

Zahvaljujući tome, naši pogoni u Republici Srpskoj i BiH predstavljaju sinonim za tradiciju i kvalitet u oblasti proizvodnje opekarskih proizvoda. Prisutnost na tri različite geografske lokacije – Tunjice kod Banja Luke, Bijeljina i Modriča omogućava ekonomičan transport do krajnjeg kupca. Naši visokoobrazovani stručnjaci permanentno rade na inoviranju proizvodnje i uvođenju novih proizvoda u skladu sa savremenim ekološkim tendencijama u građevinarstvu.

Zato se mi u Top Commerce-u koncentrišemo na ona područja u kojima se u međunarodnim okvirima ubrajamo među najbolje. Temelj našeg poslovanja je proizvodnja opeke. Opeka je proizvod čiji se kvalitet i isplativost mogu uvijek dokazati. Gradnja opekom predstavlja visoko ekonomičnu i ekološki orijentisanu investiciju u budućnost. Težimo stalnom razvoju proizvoda koji racionalizuju potrošnju energije uz upotrebu tehnologija koje ne utiču štetno na okolinu.

Gradimo svoju budućnost na čvrstom temelju iskustva i znanja koji se zasnivaju na dugogodišnjoj istoriji proizvodnje opeke u Banajluci i Bijeljini. Naš je cilj stvoriti trajne vrijednosti prirodnim proizvodima: doživotni kvalitet stanovanja i sigurnost za naše klijente, solidnu investiciju za akcionare te atraktivno radno mjesto za saradnike. Top Commerce je prisutan na svim regionalnim tržištima, a zbog širine svog proizvodnog asortimana postao je proizvođač koji izvozi svoje proizvode širom Evropske unije.

Svoja znanja o proizvodnji građevinskog materijala Top Commerce-ovi stručnjaci stalno nadopunjavaju, a temelje se na dugogodišnjoj tradiciji. Pritom ozbiljno shvatamo ulogu člana društva svjesnog odgovornosti i usmjeravamo svoje djelovanje ka ekonomskim, ekološkim i socijalnim aspektima – da bismo i u buduće bili uspješni. Uspjeh se ne mjeri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mjestima na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj se posluje.

Top Commerce kao važan dio svoje korporativne kulture, kroz razvijanje visokog sistema vrijednosti, u prioritetne ciljeve i aktivnosti postavlja društvenu odgovornost. Poštovanje osnovnih ljudskih vrijednosti i individualnost svakog pojedinca, dio su naše misije. Kao kompanija koja je istovremeno okrenuta sopstvenom razvoju i razvoju okruženja, Top Commerce neprekidno ulaže u znanje i napredak. Zato je čovjek, njegovi kapaciteti, talenat, interesovanje, vještine i znanje, naš najvažniji resurs. Top Commerce se aktivno uključuje u društvene i razvojne programe lokalne zajednice, a naročito u oblastima pomoći socijalno ugroženim građanima, podrške i promocije zdravlja, zaštite životne sredine, kulture, sporta...

Iniciramo i podržavamo takve projekte, pogotovo u lokalnim i manjim sredinama. Tako smo bili generalni sponzor FK "Budućnost" iz Šargovca.