o_nama

Međunarodni sertifikati

Naša TOP robna marka je već duže vrijeme sinonim kvaliteta za asortiman građevinskog materijala od opeke, kako na lokalnom, regionalnom i evropskom tržištu.

ce

Kao potvrdu vrhunskog kvaliteta naših proizvoda od juna 2013. godine postali smo jedna od prvih kompanija u regionu koja je dobila evropski CE znak za svoje TOP proizvode. CE znak je skraćenica od "Conformité européenne" (engl. European Conformity) i predstavlja oznaku proizvođača koja ukazuje da je:

  • proizvod projektovan i proizveden u skladu sa zdravstvenim, bezbjednosnim i drugim direktivama Evropske unije koje su relevantne za taj proizvod i koje predviđaju stavljanje CE oznake na njega i
  • izvršeno odgovarajuće ocjenjivanje usaglašenosti.

CE znak u Evropskoj uniji predstavlja jedini dozvoljeni znak o usaglašenosti proizvoda sa zahtjevima evropskih direktiva u pogledu bezbjednosti proizvoda i za razliku od znakova kvaliteta, je obavezan, te se proizvodi bez CE znaka ne mogu naći na tržištu Evropske unije.

Jednom riječju dobijanjem CE znaka naši TOP proizvodi dobili su trgovinski pasoš za njazahtjevnija tržišta Evropske unije!

Takođe svi poslovni sistemi unutar Top Commerc-a posjeduju sertifikat za standard ISO 9001:2008.

Sertifikat ISO 9001:2008 označava da je kompanija svoje poslovanje uskladila sa zahjevima standarda i dobrom tržišnom praksom koja je usmjerena na poboljšanje kvaliteta proizvoda, usluga i zadovoljstva kupaca.

Sertifikat ISO 9001:2008 je samo dodatna potvrda našeg kvalitetnog rada i dostignutog nivoa u segmentu organizacije i upravljanja kvalitetom u odnosu na zahtjeve klijenata.

To je i potvrda svim našim poslovnim partnerima ali i klijentima, korisnicima naših TOP proizvoda, da se mogu još više osloniti na kvalitet naših proizvoda.