akcije
Tržni centri

Sa današnjim vrtoglavo visokim cijenama građevinskog materijala naš cilj je da obezbijedimo snabdijevanje svih većih tržnih centara sa građevinskim proizvodima vrhunskog TOP kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

Kao proizvođači i distributeri TOP proizvoda, garantujemo da su naši građevinski materijali proizvedeni u skladu sa najstrožijim evropskim standardima što potvrđuju mnogobrojni sertifikati koje smo dobili. Koristimo najkvalitetnije prirodne sirovine i komponente zajedno uz potpuno automatizovanu proizvodnju opeke. Stroga kontrola kvaliteta unutar našeg proizvodnog procesa podrazumijeva da su naši proizvodi dosljedni u gustini, dimenziji, obliku i snazi.

Mi distribuišemo samo najkvalitetnije proizvode od prirodnih materijala što svjedoče i naši ostvareni rezultati na lokalnom, regionalnom ali i tržištima Evropske unije. Svim tržnim centrima nudimo vrhunske građevinske TOP materijale ali sada po najpristupačnijim uslovima i cijenama na tržištu. Zato ne oklijevajte, iskoristite popuste i obezbjedite da u vašim prodajnim objektima imate visokokvalitetne TOP proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Kontaktirajte TOP Commerce i učinite pravi korak još danas – uvrstite vrhunskeTOP proizvode u vašu ponudu i postanite lider u prodaji građevinskih proizvoda!

Kontakt obrazac